Esküvői ruhák készítése

hajszalon

Ha nem találtad meg szalonunkban a legtökéletesebb menyasszonyi ruhát, akkor megvarrjuk Neked.

Szalonunkban egyéni igények alapján tervezünk és varrunk bármilyen típusú, rövid, félhosszú, hosszú, uszályos, egyszerű vagy csipkékkel, gyöngyökkel, Swarovski kristályokkal díszített menyasszonyi ruhákat fehér vagy ekrü színben, illetve egyéb színekben.
A menyasszonyi ruhák mellett természetesen egyedi menyecske ruhát, koszorúslány ruhát, alkalmi ruhát is készítünk bármilyen színben és méretben. Kínálatunkban kislányoknak való koszorúslány ruha modellek is találhatók, illetve készítünk méretre bármilyet.

Menyasszonyi ruhához illő kristálytüll fátyolt fehér és ekrü színben is varrunk, bármilyen hosszúságban kérhető sima, gyöngyökkel, Swarovski kristállyal, csipkével díszítve.

Ezenkívül gyűrűspárnát, kisszütyőt,bolerót, stólát is készítünk, amely illik az elkészített ruhához.

A menyasszonyi ruhák készítése kb. 4-6 hét, minden darab személyesen levett méretek alapján készül, pontosan egyeztetve a ruha színét, anyagát, díszítését, és az árát. Az esküvői ruha vagy kiegészítő készítése előtt az ár 50 %-át kell kifizetni, a fennmaradó összeg átvételkor fizetendő.

Kérj árajánlatot, írj a ruhainfo@gmail.com-ra, akár képet is küldhetsz arról ami tetszik Neked, vagy gyere el személyesen esküvői ruha szalonunkba, és segítünk megtervezni a Hozzád illő menyasszonyi ruhát.

Molett hölgyeket és kismamákat is várunk! Több menyasszonyi ruha modellből lehet válogatni, egyszerűtől a díszített változatig.

A ruhák készítésével kapcsolatban hívj a 06/20-435-96-33 telefonszámon, szívesen segítünk bármiben!